Dwalen door ons immense aanbod

Dwalen door ons immense aanbod

Ons openlucht plantencentrum is ingericht als zelfbedieningszaak, maar indien nodig helpen Marleen en Wim je uiteraard graag bij het vinden van de planten die je zoekt.

Het terrein, met een oppervlakte gelijk aan 10 voetbalvelden, is overzichtelijk ingedeeld en bewegwijzerd zodat je niet verdwaalt in het gigantische aanbod.
Bij elke soort en variëteit vindt je uitleg en enkele wetenswaardigheden. Op verschillende plaatsen kom je ook infozuilen tegen met gedetailleerde informatie over de planten die je in die omgeving terugvindt.

Zie je door het bos de bomen niet meer?
Je kan bij ons ook terecht voor hulp bij je tuinplannen.
We denken graag mee om je visie te verwezenlijken…

Meer weten >

Houtmeyers Plantencentrum

Nieuwe Baan 5, 2430 Eindhout-Laakdal
Maandag – Vrijdag: 8.00u - 17.00u
Zaterdag: 8.00u - 17.00u

UW PLANTEN VERVOEREN

We zijn ons allemaal bewust van de impact die we hebben op het milieu, en we kunnen ons gedrag aanpassen om een positief verschil te maken.

Als we planten gekocht hebben, is het belangrijk om deze te verpakken zonder onnodige afval te produceren. Daarom vragen we onze klanten om zelf dozen of andere verpakkingsmaterialen mee te brengen om hun planten te vervoeren.

Op deze manier kunnen we samenwerken om onze ecologische voetafdruk te verminderen en ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Graag stellen we, indien nodig, speciaal papier ter beschikking om het interieur van uw auto te beschermen tijdens het transport van de planten.

Handig: je kan met de wagen of aanhangwagen tot bij het afhaalpunt rijden

Naast de algemeen gangbare betaalmiddelen aanvaarden wij ook elektronische Ecocheques.

Openingsuren:

Alle werkdagen van 8u00 tot 18u00. (1 december t/m 10 januari tot 17u00)
Op zaterdag van 8u00 tot 17u00.

Van 1 maart tot 16 mei: ook op zondag open van 9u00 tot 14u00 .
Van 1 oktober tot 1 december: ook op zondag open van 9u00 tot 14u00.

Let op: Bespreken van tuinontwerpen kan enkel op afspraak, e-mail naar info@houtmeyers.be of gebruik het contactformulier.

Gesloten: Pasen, Pinksteren, O.H.Hemelvaart, 15 augustus, Allerheiligen.

Gemakkelijk bereikbaar:

Ons plantencentrum is gelegen te 2430 Eindhout (Laakdal), Nieuwe Baan 5, langs de baan Geel-Diest, 300 meter van de E313 Antwerpen-Hasselt, afrit Geel-Oost (nr. 24) richting Diest.

Contacteer ons

Tijdens kantooruren:
014 86 74 00